Tapahtumatuotanto | Tuhtimusiikki

Tapahtumatuotanto

Tuhtimusiikki perhe on ollut mukana järjestemässä useita eri tapahtumia ympäri Suomen. Autamme mielellämme myös sinua toteuttamaan onnistuneen tapahtuman!

Jokainen tapahtuma, tilaisuus ja keikka koostuu monesta pienestä liikkuvasta palikasta. Olemme tottuneet yhdistelemään näitä palikoita yhteen ja teemme sitä jatkuvasti. Pystymme toteuttamaan omatoimisesti isojakin kokonaisuuksia ja tarvittaessa käytämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme tapahtumaratkaisuissamme.

Tehdään teillekkin onnistunut tapahtuma!


DJ-Ohjelmapalvelu

Missä Tuhtimusiikin Dj:t, siellä bileet!

Tuhtimusiikin omat Dj:t takaavat hyvän meiningin jokaisissa bileissä. Oli sitten kyseessä häät, pikkujoulut tai kotibileet, niin me rokataan teidän kanssa! Meiltä löytyy laajasti kokemusta yksityistilaisuuksista, sekä baarikeikoista. Dj on mahdollista tilata äänentoistolla + valoilla, tai ilman.

Ohjelmatuotanto

Etsit sitten sopivaa esiintyjää, kerran kuussa järjestettävää teemaklubia tai ympärivuotista ohjelmatoimittajaa, niin anna meidän auttaa.

Tuhtimusiikin perhe elää jatkuvasti nuorekkaan musiikkimaailman mukana ja tiedetään kyllä, että mitkä on niitä kovia juttuja. Meillä on lämpimät suhteet useiden eri artistien ja keikkamyyjien kanssa, joka varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan edullisesti käytännössä mitä vain.

Juonto

Tuhtimusiikin oma moguli, EWE on yksinkertaisesti Suomen paras tapahtumajuontaja. Positiivinen energia huokuu noin kymmenen kilometrin päähän ja hän pystyy juontamaan ihan mitä vain. Ewe on todella sanavalmis ja aina valmiina heittäytymään. Ette varmasti pety!